A GYERMEK, AKIT JÉZUSNAK HÍVTAK: A kezdet + A titok + A várakozás DVD-csomag (Etalon Film Kft.) (5999886089757)

7.990 Ft
Kedvezmény
A felújítás alatt nem rendelhető
Leírás
  • Megjelenési év: 2012
  • Korhatár: 12 éven aluliak számára nem ajánlott

Leírás:

 

A Jézus gyermekkoráról szóló filmtrilógia egyben.

 

A kezdet - Betlehemben Heródes király egy jóslat beteljesedésétől tartva megölet minden három év alatti gyermeket. A fiúval, akit Jézusnak hívtak, szülei, Mária és József  egy Egyiptom és Palesztina határán lévő kis faluba menekül. Itt találnak menedékre hét éven át. Menekülésük azonban nem ér véget, mert egy Zefír nevű fekete mágus mindenhová követi a gyermeket, és próbálja őt megölni mindenáron. A gyermeknek azonban élnie kell, hogy sorsát beteljesíthesse.

 

A titok - Jézus családjának az Egyiptomból való visszatérését követő éveit mutatja be. Jézus már ekkor kitűnik kortársai közül különleges képességeivel és emberségével. József jeruzsálemi iskolában szeretné taníttatni gyermekét, ezért a fiúval együtt Jeruzsálembe utazik. A helyek, amelyeket a gyermek Jézus meglátogat, és a személyek, akikkel találkozik, látomásokat hoznak számára elkövetkező életéről, a reá váró feladatokról és a húsvét körüli eseményekről. Így Jézus egyre inkább megérti küldetésének valódi lényegét.

 

A várakozás - A film a Szent Család küzdelmeit mutatja be középpontban a kis Jézussal, már gyermekkorában végrehajtott kis csodáival és másokat segítő cselekedeteivel. A gyermek, akit Jézusnak hívtak mondanivalójára és erkölcsi üzenetére való tekintettel elnyerte a Vatikán ajánlását, majd a legjobb televíziós filmnek járó nemzetközi Emmy-díjat is.

 

(Sugárzó Életek 35-18-27.)