Akció 15%

Róma ördögűzőjének újabb tapasztalatai - Don Gabriele Amorth (Ihtys Kiadó) (9789738801585)

3.690 Ft
3.150 Ft
Kedvezmény-540 Ft
A felújítás alatt nem rendelhető
Leírás

Európaiak tízmilliói fordulnak jóshoz, kártyavetőhöz, kuruzslóhoz, táltoshoz, javasasszonyhoz, vesznek részt spiritiszta szeánszon, tagjai pogány, okkult vagy sátánista szektának, szabad kőműves-páholynak.

Ezeknek az okkult (nemritkán politikai és gazdasági) erőknek százezrek állnak a szolgálatukban, nem lényegtelen anyagi vonzattaI.

S eközben vajon miért olyan nehéz egy ördögűzőt találni? Miért lehetetlen szinte egy olyan papot lelni, aki szakértője ennek a területnek vagy legalább hiszi a gonosz erő létezését? Krisztus példája és tanítása egyértelmű, akárcsak az Egyház Szenthagyománya. (A legújabb fejlemény – Istennek legyen hála! –, hogy a Vatikán elindította, többek között a Regina Apostolorum Pápai Egyetemen, több ezer pap ördögűzői képzését.)

– Hogy hogyan ismerjük fel a gonosz által megszállt személyeket, az ördögi jelenléteket? – Hogyan óvakodjunk tőlük, és hogyan győzzük le őket? – Mi a különbség az ördögűzés és a szabadító ima között? Milyen szabályokat kell betartani? – Milyen baljós befolyásuk van bizonyos zenéknek?

Don Amorth új könyve választ ad ezekre és sok egyéb kérdésre is, nagyszámú konkrét eset ismertetése révén. Értékes, gyakorlati és tanulságos „tankönyv” lelkészek és világiak számára, amely arra tanít, hogyan segíthetünk a számtalan szenvedőn.

Don Gabriele Amorth (1925, Modena) Szent Pál Társaságának papja, több mint húsz éve lett kinevezve Róma ördögűzőjének, a boldog emlékezetű II. János Pál pápa vikáriusa, Ugo Poletti bíboros által. Tiszteletbeli elnöke az Ördögűzők Nemzetközi Egyesületének, melyet 1990-ben ő alapított, és amelynek 2000-ig az elnöke volt. A Nemzetközi Pápai Mária Akadémia tagja.

A szerző könyvei milliós példányszámban jelentek meg a világ több mint félszáz nyelvén; a jelen kötet pedig csak Olaszországban 13 kiadást ért meg egy bő évtized alatt.

 

Harmadik kiadás

 

  • Vonalkód: 9789738801585
  • Kiadás éve: 2010
  • Kiadó: IHTYS Kiadó
  • Kötésmód: puhafedeles
  • Szerző/Szerkesztő: Don Gabrielle Amorth
  • Terjedelem: 204 oldal