5620046
5620044
5620047

Jézus - PICaROUND színező (521)

2.790 Ft
Kedvezmény
A felújítás alatt nem rendelhető
Leírás
  • Származási ország:  Magyarország
  • Anyaga:  papír
  • Mérete: 31 x 31 cm
  • Termék kód: 521

Leírás:

 

 

 

 

PICaROUND - színező felnőtteknek és ügyes gyerekeknek

 

Mi a PICaROUND?

 

Egy különleges, iparművészeti igényű színező. Kreatív meglepetés, meditatív élményt nyújtó varázslat kedves ismerőseinknek vagy rejtélyes ajándék saját magunk részére.

 

A történet úgy kezdődött, hogy találkozott egymással egy fizikus (Bokor Nándi) és egy grafikus (Pittmann Zsófi). Ami közös bennük: mindketten gyermeki módon lelkesednek az optikai csodákért. Ebből a találkozásból született a PICaROUND!

 

A PICaROUND egy 21. századi képalkotó módszer, színező, melyet a kör szélétől befelé haladva egy színnel kell kiszínezni. A színezéshez használhatunk akár filctollat, ecsettollat, ceruzát vagy zselés tollat is. A kifestett kép messziről nézve megdöbbentően plasztikus, fényképszerű.

Nincs okunk elkeseredni, ha kezünk nem olyan biztos, és kifutunk a vonalak közül: a kiszínezett kép távolról nézve úgy is tökéletes lesz.

A felnőtteknek (is) szóló színező kreatív és meditatív kikapcsolódást nyújt, pihentető és stresszoldó hatású alkotásra hív, segíti alkotó energiáink áramlását, örömet okoz. Színezni mindenki tud. Színezni jó!

 

 

Mérete, papír típusa, technika:

 

310x310mm méretű 300g-os prémium papírra nyomtatva, elegáns karton tokban (mint a régi bakelit nagylemezek).

 

 

Használati utasítás:

 

Vegyük kezünkbe a régi (bakelit) nagylemez méretű és ezekre emlékeztető, igényes borítót. Első oldalán kis indexképek szemléltetik a használat módját, vagyis azt, hogy hogyan kezdjünk hozzá a színezéshez. Ugyanis a vékony vonalak közötti sávot csak színezni kell. Egyetlen színnel, körbe-körbe.

Legalkalmasabb eszköz a színezéshez a vékony filctoll, a tűfilc, az ecsetfilc. Sötét színt válasszunk, a később tapasztalható optikai illúzió erősebb érvényesüléséhez. A színezést kívülről kezdve, a kör közepe felé haladva végezzük, a két vonal közötti fehér sávot minél pontosabban kitöltve.  Ilyen módon a kép részletei csak lassan válnak kivehetővé és türelmes munkálkodásunk eredménye néhány lépés távolságból fog valóságosan kirajzolódni szemünk előtt.

Nincs okunk elkeseredni, ha kezünk nem olyan biztos és kifutunk a vonalak közül: a kiszínezett kép távolról nézve úgy is tökéletes lesz.