Akció 27%

Élet az atya szeretetében - Robert és Vicki de Hoxar (Otcovo srdce pre Slovensco) (9788097439118)

3.690 Ft
2.678 Ft
Kedvezmény-1.013 Ft
A felújítás alatt nem rendelhető
Leírás

Biztos vagyok benne, hogy ez a könyv sokakat fog megérinteni, és segít majd meggyógyitani megszakadt vagy rossz kapcsolatokat. Segíteni fog a Mennyei Atyával való kapcsolatunk gyógyulásában, az pedig feltételezi a rokonainkkal, szüleinkkel, barátainkkal vagy munkatársainkkal való kapcsolatunk gyógyulását. A kapcsolataink gyógyulása az egymásnak való szívből jövő megbocsátáson alapul. Mivel ez jó alap, elkezdhetjük homok helyett Jézus Krisztusra és az evangéliumra építeni az életünket.”

Mons. Ján Babjak SJ, Eperjes metropolita érseke

*

Volt alkalmam személyesen megismerni Robert és Vicki de Hoxart. Szentlélekkel átitatott emberek, akiknek lényéből és szavaiból árad a szeretet. Érezhető rajtuk, hogy való- ban ismerik azt az Istent, akiről beszélnek. A könyvüket olvasva is éreztem, hogy gyógyulok: ezért tartottam fontosnak a magyar fordítás megjelenését. A magyar fordítás kéziratát az Erdélyi Mária Rádióban is feldolgoztam, és nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam. Tudom, sokan várják, hogy kézbe vehessék és olvashassák a könyvet magyarul.

Szilágyi LászlóAz Erdélyi Katolikus Karizmatikus Megújulás nyugati régiófelelőseAz Erdélyi Mária Rádió munkatársa

*

Robert és Vicki de Hoxar a Mennyei Atyával való bensőséges kapcsolat után kutattak. Felfigyeltek arra, hogy az ősegyházban nagyon erőteljesen jelen volt a keresztény lét megtapasztalása, és szerettek volna valami hasonlót átélni. Robert egy igazságra vágyott, amely megszabadítja őt az aggodalomtól. Vicki egy örömteli tapasztalatra vágyott. Az Atya szeretetében mindketten rátaláltak arra, amit kerestek. Érett keresztényekké váltak, ugyanakkor Isten gyermekeivé. Az Ő szeretete átformálta minden kapcsolatukat. Mielőtt Szlovákiába érkeztek volna, több országban vezették az “Atya szeretete” szemináriumot. Minden évben öt hónapot töltenek Szlovákiában, mivel hisznek abban, hogy a nemzetet átformálja az Atya szeretete, amely az egyházon keresztül árad. Liverpool közelében élnek, az Egyesült Királyságban: 44 éve házasok, 3 lányuk és 4 unokájuk van.

 

 

  • Vonalkód: 9788097439118
  • Kiadás éve: 2019
  • Kiadó: Otcovo srdce pre Slovensco
  • Kötésmód: puhafedeles
  • Szerző/Szerkesztő: Robert és Vicki de Hoxar
  • Terjedelem: 240 oldal